Mednarodno
ponedeljek, 19. maj 2014

Face the food: Kulinarična delavnica

Počasi se za mnoge približuje izpitno obdobje, za druge zadnji meseci pred dopustom a dnevi neustavljivo bežijo, mnogi hitijo. »Pade cuker« in v naša usta navadno čokolada, v utehi nenehnega primanjkovanja časa za zdrav obrok a obstaja toliko hitrih in enostavnih rešitev, da lažje oblečemo kopalke in se dobro počutimo v sebi!

Izbira je TVOJA!!

Prijavi se na kulinarično delavnico, ki bo v okviru projekta Face the food potekala v ponedeljek, 19. maja 2014 ob 19. 15 uri, v prostorih Restavracije Labirint (Čevljarska ulica 9, Koper), koder bomo interaktivno, praktično preizkusili osvojeno znanje iz predhodnega predavanja Kemala Ejuba o pasteh živilske industrije in zdrave prehrane. Predavanje bo potekalo v sejni sobi ŠOUP – a (Gortanov trg 15, Koper) ob 17. 30 uri, zatem pa boste lahko aktivno preizkusili svoje spretnosti na kulinarični delavnici, v pripravi hitrega in zdravega obroka.

 

Predavanje je brezplačno, kot tudi delavnica, vendar je na slednji število mest OMEJENO in se je potrebno predhodno prijaviti na e-naslov: mednarodno@soup.si do, prijave sprejemamo do 16. maja 2014.